top of page
ShowRoom_ArtBrut_Log_21.jpg

APRECIATS VISITANTS

Ens plau oferir-vos una extensa selecció d'obres,

de diferents artistes i estils i amb

renovació continua d'obra i exposicions

Associació Cultural INDIVIDU OCULT Magazín

Francesc Macià, 3-5. Banyoles

VISITA AMB CITA PREVIA:

Contacte (+34) 606 887 933

Horari: De dimarts a dissabte

11h -14h i 17h - 20h 

LLOGUER DEL

SHOW ROOM

Per presentar la teva obra o projecte.   

T'assessorem i acompanyem en tot.

Consulta disponibilitat i preus.

(en preparació)

 

OBRA ORIGINAL

 

 

- Pintura / Escultura -

DARANAS / PLENSA / BARCELÓ / MATEU / CORTE

GINO RUBERT / KOYAMA / COSTA VILA / LEÓN

  

* Vols vendre/comprar art?

* Vols crear una col·lecció?

* Vols idees per invertir? 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

 

OBRA GRÀFICA - SEGLE XX i XXI

 

 

- Litografies / Gravats / Llibres d'Art

PICASSO / DALÍ / MIRÓ / TÀPIES / SAURA

PONÇ / CUIXART / GUINOVART / THARRATS / BEA

Exposicions al SHOW ROOM

Doble EXPOSICIÓ - Del 17 de febrer al 17 de març 

Art En Brut Gallery es suma a la commemoració del 50è aniversari de la mort de Picasso. Per aquest motiu i durant tot l'any tindrem un espai a la galeria dedicat al geni malagueny. Així, el pròxim dv.17 de febrer a les 20h, inaugurem WEARING ART, exposició dedicada a la moda i tendències i inspirada en Picasso. Es tracta de la primera col·lecció de Tània Li, dissenyadora de moda i creadora de la marca de roba "FMRL". L'artista, de procedència ruso-ucraniana afincada a Girona, presenta una selecció de peces de roba inspirades en el cubisme. La creadora explica que la seva marca està dedicada a l'art visual, i com aquest ens afecta en la nostra vida i quina mena de diàleg es construeix amb el client final.

Les Toutemps són Bernardet Chaix (disseny i estilísme) i Benoît Szczurek (escultor). La aparella aficada a Cerèt (França) són els responsables de la creació de móns màgics i onírics Utilitzant i combinant el paper i altres suports en creacions on intervé des del cusit, al paper pintat, la serigrafia o la ceràmica per construïr quadres, escultures, lampàdes, bosses, etc. Així doncs, a la seva manera i amb les seves creacions, Tània LiLes Toutemps mantenen vius els estils artístics que tant els motiven, mostrant-nos com les genials idees d'aquells autors són ben vigents en l'actualitat.

Cartell_Web_WEARING_ART_Expo.jpg

EXPOSICIÓ de DANIEL ZERBST "Incubadores" · Fialitzada 

INICI VENDA

Núria Guinovart

"Relació i equilibri"

finalitzada

   exposició

“RELACIÓ I EQUILIBRI” o la poètica del ciment. Romandre en un estat d’equilibri ha estat una constant al llarg del temps. Partint de la juxtaposició d’experiències, impressions i sensacions, l’artista desenvolupa un espai propi, l’equivalent poètic a les experiències de la realitat. Masses cantelludes i mal formades se situen en els espais creant estranys equilibris. Núria Guinovart, entestada a deixar el seu gravat-mur en cada pas per la vida, ens ofereix el senyal, ens mostra el signe i assenyala l’esperança anunciada en cada esberla del seu traç.

Núria_Guino_Web.jpg
Cartell_Expo_NGuinovart_B.jpg

Francesc

       Daranas

"Ànimes fragmentades"

   exposició

finalitzada

Davant l’obra pictòrica de Francesc Daranas, d’una pulcritud tècnica impecable i una estilització que l’apropa al terreny de la il·lustració, podem percebre molt clarament una referència constant a la fragmentació visual dels llenguatges que reprodueixen la realitat fotogràficament. I es que la foto-grafia i el cinema, llenguatges definitoris d’algunes de les transformacions artístiques rellevants del s. XX, han estat sobretot font de profundes reflexions sobre la condició humana, especialment pel que fa a la seva relació amb la mirada i, conseqüentment, amb la imatge.

VADART_Log.jpg

ART EN BRUT Gallery és impulsora del VADART, el nou festival d'Art Multidisciplinar (Fontcoberta, Pla de l'Estany), que tindrà lloc dissabte 24 de juliol. Les exposicions i concerts s'estenen fins el 16 d'agost a diferents espais de Fontcoberta i Banyoles. La programació, totes les activitats i la venda d'entrades és al web del VADART. Proposta que combina: ART, MÚSICA, POESIA I CLIMA sota un mateix lema "la cultura et manté viu".

Artistes / Autors

Xicu Cabanyes

Francesc Daranas

Jordi Barraca

Jaume Geli

Josep Masdevall

Joanic Geniut

Assumpta Planas

Marc Currià

Diana Bonet

Miquel Sam

Imma Trias

Marc Estany

A. Agustí Hontangas

Albert Pascual

Antoni Bramón

Clara Gispert

Jordi Gimferrer

vadart

xuclats per l'estany

finalitzada!

   exposició

Exposició col·lectiva d'autors residents o bé vinculats a Banyoles. El fil conductor de l'exposició és la interpretació que fan els autors, a partir d'una obra seva, del fet de literalment "viure sobre l'aigua". Pintura, escultura, fotografia i art conceptual es donen cita en una mostra que vol ser servir com a guia per explorar el caràcter dels artistes banyolins.

  

* VISUALITZA LES OBRES AQUÍ

  • Instagram - Black Circle